Om oss

Företaget

FGT Utbildning är ett rikstäckande konsult- och utbildningsföretag med inriktning på säkerhet. Vi är främst aktiva inom farligt gods och transport. Här erbjuder vi de flesta utbildningar och tjänster som branschen efterfrågar.

Vi är även certifierade säkerhetsrådgivare inom farligt gods. Vi utför uppdrag inom både privat och offentlig sektor. Företaget är stationerat i Göteborg och har hela Sverige som upptagningsområde.  

Initialerna FGT är en förkortning och beskrivning av företagets huvudområden.
Farligt Gods och Transport – FGT Utbildning.

Kundkretsen består av en rad olika branscher och verksamheter så som; trafikskolor, vuxenutbildning, skolor, åkeri, transport, logistik, avfall, renhållning, myndigheter, kommuner, läkemedel, kemi, industri och försäljning.

Vi utbildar i Göteborg eller hos er om det skulle passa bättre. Vi erbjuder även utbildning på kvällar och helger. Våra utbildningar genomförs av behöriga lärare med spetskompetens inom sitt område, vilket är grunden för vårt varumärke.  

Vi finns där ni önskar! Veckans alla dagar.

 

Affärsidé

Med erfarenhet ifrån både transportbranschen och skolvärlden ville vi erbjuda marknaden något vi kände saknades – utbildningar med pedagogisk kvalité. Vår affärsidé är att leverera konkurrenskraftiga utbildningar av kvalité som gör skillnad samt erbjuda helhetslösningar. Vi finns med er hela vägen, från utbildning till rådgivning.  

Målsättningen för oss är att vara det självklara valet, när det gäller utbildningar och tjänster i transportbranschen m.fl.
Vi är verktyget som både höjer kompetensen och sänker onödiga utgifter, det är något vi alla vinner på. 

Helhetslösningar

Det är både tryggt och enkelt att ansluta sig till oss. Vi erbjuder kundanpassade lösningar efter dina önskemål.

Försäljning

Vi säljer säkerhetsprodukter som kan köpas både på hemsidan och vid utbildningstillfället.    

 

Kvalité

Våra utbildningar genomförs av behöriga lärare. Vi har en unik bakgrund ifrån både transport – branschen och skolvärlden.

 

Flexibilitet

Vi utbildar veckans alla sju dagar. Antingen ute hos dig som kund eller i våra lokaler. Självklart utbildar vi även i externa lokaler efter önskemål.

 

 

 

Allt ingår

Som deltagare hos oss ingår fika, lunch, kurslitteratur, provavgifter, registrering och övrigt förbrukningsmaterial.  

 

Boende 

Vi har ett nära samarbete med hotell Scandic Backadal som ligger knappt 100 meter ifrån oss. Vi rekommenderar våra deltagare att vända sig till Scandic.

 

Lokaler 

Genom vårt samarbete med Scandic har vi möjlighet att erbjuda föreläsningar, utbildningar och konferenser för stora grupper. Vi har plats för upp till 200 personer. 

Samarbeten

Vi har samarbeten med externa utbildare och lärare i hela landet. På så vis erbjuder vi utbildningar och helhetslösningar efter just era behov.

 

Rabatter

För större grupper kan vi erbjuda utbildningar till ett rabatterat pris. Blir ni avtalskund lämnar vi ytterligare rabatt. Kontakta oss för en kostnadsfri offert.